Strona 1 z 1
The Chronicles of Spellborn Problem z odpaleniem.
Napisano 21 marzec 2010 - 21:09
Witam, otóż ściągnąłem gre TcoS patchowała mi sie ok 4 godzin. Gdy wchodzę w "Start Game" Występuje mi następujący błąd:
"Error occurred while running GameGuard. Please send all *.erl Files in GameGuard folder to game1@inca.co.kr via email"
Co zrobić by gra działała ? prosze o odpowiedź.
"Error occurred while running GameGuard. Please send all *.erl Files in GameGuard folder to game1@inca.co.kr via email"
Co zrobić by gra działała ? prosze o odpowiedź.
Napisano 21 marzec 2010 - 21:52
Widzę,że problem z GameGuardem... Wejdź w folder gdzie zainstalowałeś grę, znajdź folder/plik zatytułowany "GameGuard" lub coś podobnego do tej nazwy, usuń go i włącz patchera. Pliki z GameGuarda ściągną się od początku i powinna być dobrze... Jeżeli nie to re-install lub re-download gry.
Zgadzam się z kolegą 2x @up
. Gra niczym nie zachwyca, ale jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z MMORPG może ci się spodobać.
Pzdro
Zgadzam się z kolegą 2x @up
Pzdro
Y
Napisano 21 marzec 2010 - 23:04
Również możesz mieć problem z zaporą ja mam w nie których grach tak iż gdy włączam daną grę wyskakuje mi problem z gameguardem coś w twoim stylu lecz jeśli nie masz żadnego FireWoll'a to może pomóc to co napisał vXv
Napisano 22 marzec 2010 - 18:48
No cóż gra nie chce sie odpalić na żadne sposoby , nawet ściągnięcie GameGuarda nie pomogło ale to nic. Przeczytałem newsa że w tym tygodniu ma wyjść CBT
''Heroes of Three Kingdoms" twórców PW , klucz zdobyty więc pozostaje czekać
może będzie coś ciekawego.
Napisano 23 marzec 2010 - 08:48
Użytkownik Razor94 dnia 21 marzec 2010 - 20:18 napisał
No spoko. Tylko gdybyś wkleił screena było by lepiej. A tak od siebie, to nie polecam tej gry. Może ma oryginalny system walki, ale ogólnie gra niczym nie zaskakuje. Lepiej zagraj w coś innego. Jak byś mógł wkleić screena było by łatwiej. 
Czy ja wiem mi sie podobala na maxa grafika w Spellbornie... byla inna
Użytkownik LilRavson dnia 22 marzec 2010 - 17:48 napisał
No cóż gra nie chce sie odpalić na żadne sposoby , nawet ściągnięcie GameGuarda nie pomogło ale to nic. Przeczytałem newsa że w tym tygodniu ma wyjść CBT
może będzie coś ciekawego.
Kolejny Japonski shit
Napisano 23 marzec 2010 - 11:15
Spellborn dobry był , tylko graczy mało , do tego silnik troszke źle wykorzystany . Natomiast gameplay , questy , system skilli - rewelacja
Napisano 20 maj 2010 - 20:30
Jak używasz Win7 , to trzeba specjalny FIX dociągnąć do Game-Guarda .
Znajduje się on tutaj :
http://www.piercearrows.com/spellborn/
Ściągamy Game Guard fix i wklejamy tam ,gdzie karze instrukcja.
Pozdrawiam.
Znajduje się on tutaj :
http://www.piercearrows.com/spellborn/
Ściągamy Game Guard fix i wklejamy tam ,gdzie karze instrukcja.
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1

Logowanie