Bylem tez na tym duelu, SSa nie zrobil, ale czemu od razu ze zlootowal AD? Moze to byl PD stone? Boss dropi ori powder, lak powder , AD, PD.
Gadalem z HIKEREm po tym i on nawet nie wiedzial ze na N dropia stony, myslal ze tylko powdery, dlatego nie zrobil SSa bo nie wiedzial o co wam chodzi xD
Mogl wogole nie powiedziec ze mial drop jak wiekszosc looterow, lub ze mial ori:)
_________________ IGN: Madness
cele lvl15X ele bm
soul lvl9X blk fm
Tak trzymaj miKe...
Madness spoko, on dobrze o tym wiedzial ze padaja ad i pd... gra niewinnego i wogole, znam go troche i slyszalem pare rzeczy o nim, mowilem mu zeby zrobil ss'a a on niee po co masz laka...
rob jak chcesz ;) ja radze mu nie ufac
co do tego rzekomego 'loota' to sie nie wypowiadam, nie wiem, nie bylem, itp. aczkolwiek sadze ze troche przesadzasz mihaule.
co do jechania go na KW to normalka, jest w przeciwnej gildii to bije;p na Madnessie tez fraga zrobilem (z mala pomoca kolegow ;d)
_________________ Mam już dość spamu na gg;p Od tej pory pisać na forum a nie mi na gg- -
maike a pokazales SS? moze zawieruszyl ci sie jakis AD? wakakaka
a co do kw to mi tez troche fragow wpadlo:) dawno nie bylo takiej jatki na altarze
zeus odbil sie od dna, a celestar tam wlasnie osiadl, zapowiada cie ciekawie...
_________________ IGN: Madness
cele lvl15X ele bm
soul lvl9X blk fm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum